Drøm deg bort i en leilighet med villafølelse på Bygdøy

Fasade
Del:

Bli med hjem til en villaleilighet hvor Interiørarkitekten Helene Hennie har sørget for interiøret – her er ingenting overlatt til tilfeldighetene!

Type bolig
Lokasjon
Størrelse
Megler
Tomt
Byggeår
Energimerke
Leilighet
Løchenveien 32A, Bygdøy
172 kvm P-rom
Trond Larsen hos Sem & Johnsen
2194 kvm (eiet)
2022
(foreligger ikke)
Tomt
Prisantydning
Omkostninger
Totalpris
Eiendomsskatt
Formuesverdi
3 826 kvm (eiet)
34 800 000 kr
883 042 kr
35 683 042 kr
Foreligger ikke pt
Foreligger ikke pt
Stue3
↑ Stue mot spisestue
Stue2
↑ Stuen har et fantastisk lysinnslipp

Ved å flytte til en ny og komfortabel leilighet kan man frigjøre seg fra en del oppgaver som krever tid og planlegging for å få plass til mer av det man egentlig ønsker seg i livet. Tid.

Vannspeil
Idyllisk vannspeil like utenfor bygget+

Leiligheten har egen privat inngang, to garasjeplasser i lukket garasjekjeller med privat garasjeport og heis rett opp i leiligheten. Leiligheten omfatter en hel etasje.

Kort fortalt:


Bygdøy er kjent for å være et eksklusivt boligområde hvor det har dukket opp noen få, eksklusive nybygg bestående av leiligheter. Bli med oss hjem til en eksklusiv hageleilighet med privat inngang, terrasse og hage på 185 kvm.

Fasade
Kjøkken2
Kjøkken
Masterbad
Masterbad2
Mastersoverom
Mellomgang
Spisestue
Stue2
Stue3
Vannspeil
Møt eiendomsmegleren
Trond Larsen
Trond Larsen
Eiendomsmegler MNEF/Partner
+47 959 08 488 Er du interessert i denne boligen?
Trond har jobbet som eiendomsmegler siden 2005, primært med markedet i Oslo og Viken. Han bistår privatpersoner med salg av deres hjem, samt fritidseiendommer til fjells og ved sjøen. I tillegg har han god kunnskap og erfaring med å bistå profesjonelle eiendomsaktører med salg av prosjekter – alt fra mindre utbygging, til de større prosjektene.

Trond har lang erfaring som eiendomsmegler og fremstår svært sikker i utførelsen. Dette inngir trygghet for boligselger og boligkjøper. Han er kunnskapsrik, saklig og tydelig, samt alltid tilgjengelig for spørsmål og enkel å samarbeide med.
Bestill megler