Opplev en herskapelig murvilla nær St. Hanshaugen

Fasade
Del:

Herskapelig og vakker murvilla har fått en total makeover slik at den tilfredsstiller de fleste familiers krav til hverdagsluksus.

Bli med hjem til en herskapelig murvilla av de sjeldne beliggende i et av Oslos beste områder. Hvis disse veggene kunne snakke!. Den ble tegnet av den første kvinnelige arkitekten utdannet ved NTH, Kirsten Sand, og har vært brukt som pikehjem og har tilhørt den famøse operasangeren Cally Monrad.

Type bolig
Lokasjon
Størrelse
Renovert
Megler
Byggeår
Energimerke
Tomt
Frittliggende enebolig
General Birchs gate 22, Sankthanshaugen
336 kvm P-rom
2023
Fredrik Dyve
1928
Mørkegrønn G
719 kvm (eiet)
Prisantydning
Omkostninger
Totalpris
Komm avgifter
Eiendomsskatt
Formuesverdi
45 000 000 kr
1 125 000 kr
46 125 000 kr
20 702 kr per år
9 942 kr per år
Ikke fastsatt
Kjøkken
↑ Stort og lyst kjøkken
Kjøkken2
↑ Romslig og innbydende kjøkken

I 2022 ble villaen tilbakeført til fordums prakt og her har man planlagt for det gode liv over tre romslige etasjer. Smakfullt innredet med moderne, eksklusive løsninger. Villaen har flere stuer, stort kontor, eget bibliotek, to kjøkken, tre store soverom, fire bad, badstue, trimrom og flere spesialrom. Det er inngang både i første etasje og kjeller, noe som gir flere innrednings muligheter. Den nydelige hagen er inngjerdet og har et flott drivhus/vinterhage.

Treningsrom
Eget treningsrom+

Valleløkken er for de som ikke er lokalkjent i området opprinnelig en løkke som lå på Bymarken mellom Ullevålsveien og Geitmyrsveien, etter Valle gård. Navnet brukes nå ofte om dette boligstrøket, som grenser til St. Hanshaugen, Bolteløkka, Adamstuen, Lovisenberg og Lindern. Området består av blandet bebyggelse og salg av hus som dette tilhører sjeldenheten.

Fasade
Gard mastersov
Kjøkken
Kjøkken2
Mastersov
Stue
Treningsrom
Møt eiendomsmegleren
Fredrik Dyve
Fredrik Dyve
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
+47 92 21 14 65Er du interessert i denne boligen?
PrivatMegleren består av engasjerte og kompetanserike meglere. Når du velger PrivatMegleren, kan du også forvente mer av den megleren som bistår deg. Hvert lite steg i prosessen er tilpasset akkurat deg og din eiendom.

For de fleste av oss er kjøp og salg av eiendom en sjelden anledning. Det handler om kanskje det mest dyrebare man kan kjøpe for penger gjennom livet. Derfor er det viktig å ta seg god tid til å velge en megler som kan prestere på det høyeste nivået.

Vi sier ikke bare at PrivatMegleren utgjør en forskjell. Vi viser det også i praksis. I tillegg til standardisert materiell enhver eiendomsmegler bruker, har PrivatMegleren flere verktøyer som optimaliserer salgsprosessen. Les mer om disse verktøyene i prosessens detaljer.
Kontakt megler