Her får du litt feriefølelse hele året

Fasade drone
Del:

Bli med hjem til en fantastisk strandeiendom med 60 m strandlinje, dypvannsbrygge, innendørs basseng, stor solrik tomt og usjenert beliggenhet

Type bolig
Lokasjon
Størrelse
Byggeår
Renovert
Energimerke
Tomt
Strandeiendom, enebolig
Østre vei 20, Nesøya
464 kvm P-rom
1983
Oppgradert siste år
Ikke oppgitt
3 264 kvm (eiet)
Prisantydning
Omkostninger
Totalpris
Komm avgifter
Formuesverdi
Megler
59 700 000 kr
1 513 370 kr
61 213 370 kr
20 613 kr per år
3 436 061
Carl Fredrik Solli
Brygge og båt skumring
↑ Brygge og båt skumring
Anneks
↑ Anneks

Heldig er den familien som får denne boligen som sitt nye hjem. Dette blir samlingsplassen for alle ulike aktiviteter man kan tenke seg. Det er dessuten et eldorado for barn med mye boltreplass inne og ute.


Eiendommen er pent opparbeidet med gressplen, beplantinger og flere hyggelige og usjenerte sitteplasser rundt boligen. Idyllisk sandstrand med båthus og dypvannsbrygge nederst på tomten. Boligen er innholdsrik, har utsikt til fjorden fra de fleste oppholdsrom og er vesentlig oppgradert den siste tiden.

Ovenfra mot vannet
Ovenfra mot vannet+

Eiendommen har ca. 60 m strandlinje med sandstrand og dypvannsbrygge på ca. 3-4 m dybde på yttersiden. Sandstranden ligger lunt i le for vind og er perfekt for vannaktiviteter som kajakk, SUP og vannleker.

Utsikt
Fasade skumring
Anneks
Brygge og båt skumring
Fasade drone
Innvendig basseng
Kjøkken
Masterbad
Mastersov
Ovenfra mot vannet
Peisestue
Sov 2
Sov 3
Sov 4 og kontor
Sov 5
Spisestue
Stue
Møt eiendomsmegleren
Carl fredrik solli profil bilde
Carl Fredrik Solli
Daglig leder / Partner
+47 91 30 00 93Er du interessert i denne boligen?
PrivatMegleren består av engasjerte og kompetanserike meglere. Når du velger PrivatMegleren, kan du også forvente mer av den megleren som bistår deg. Hvert lite steg i prosessen er tilpasset akkurat deg og din eiendom.

For de fleste av oss er kjøp og salg av eiendom en sjelden anledning. Det handler om kanskje det mest dyrebare man kan kjøpe for penger gjennom livet. Derfor er det viktig å ta seg god tid til å velge en megler som kan prestere på det høyeste nivået.

Vi sier ikke bare at PrivatMegleren utgjør en forskjell. Vi viser det også i praksis. I tillegg til standardisert materiell enhver eiendomsmegler bruker, har PrivatMegleren flere verktøyer som optimaliserer salgsprosessen. Les mer om disse verktøyene i prosessens detaljer.
Kontakt megler