Mer moderne belysning på soverommet – LED belysning

Lyskomponenter
Del:

Lysstriper er en moderne og funksjonell belysning, med uendelige muligheter. På soverommet kan de bidra til en behagelig atmosfære med indirekte lys, og i tillegg ser det rett og slett bare veldig kult ut!

Slapp av og trekk deg tilbake, til en stemningsfull atmosfære.

LED-striper er både allsidig og energieffektivt, og det bidrar til å skape en stemningsfull og lun atmosfære på soverommet. Du kan bokstavelig talt drømme deg bort - i et soverom som er innbydende, lekent, classy, moderne, nytenkende eller luksuriøst. Her er det bare fantasien som setter grenser, med grenseløs belysning!


6 gode tips til plassering av LED-striper på soverommet

Her er noen ideer for å skape stemningsfull belysning på soverommet ditt, ved bruk av lysstriper:


1. Bak sengens hodegavl

Du kan plassere LED-striper på baksiden av hodegavelen til sengen din. Dette kan bidra til å skape et lunt og behagelig lys, som fungerer som en beroligende bakgrunnsbelysning. Du kan velge ulike fargetemperaturer på lysstripene, som f.eks en varm, hvittone.


2. Under senga

Monter LED-striper under sengen din! Dette gir en utrolig fin effekt, og skaper et subtilt lys som gir en følelse av av sengen svever. Dette fungerer godt som et nattlys, slik at du enklere kan bevege deg rundt på soverommet når det er mørkt, uten å snuble.


3. Under hylleplater eller nattbord

Du kan plassere LED-striper under hylleplater eller nattbord - den indirekte belysningen gir en koselig og varm atmosfære. LED-striper kan også kobles til en dimmer, slik at du enkelt kan justere lysstyrken etter behov.


4. Rundt soveromsspeilet

Har du et speil på soverommet ditt? Du kan plassere LED-lys rundt kanten av speilet for å skape et mykt og fint lys. Det er både praktisk for å sminke seg og kle på seg, i tillegg til at det gir en elegant og luksuriøs følelse.


5. LED-striper i taket

Om du ønsker en mer dramatisk effekt på soverommet, kan du vurdere å installere LED-striper i taket. Her kan du slippe fantasien fri, og f.eks leke deg med å lage et kult mønster med LED-stripene - dette kan skape et unikt og stemningsfullt lysdesign!


6. Hverdagsluksus i garderoben

Plasser LED-striper i garderoben din, for en praktisk og stemningsfull belysning når du velger ut klær - morgen eller kveld. Dette kan også bidra til å skape en luksuriøs følelse i garderoben din.


Ønsker du kontakt med elektriker, trykk her.

  • Garderobe
  • Soverom lys
  • Led striper
↑ LED-striper er perfekte i en garderobe! Det ser både utrolig lekkert og eksklusivt ut - samtidig som det lyser opp og gir deg oversikt over alt du har.
Kontakt elektriker