Annonseinnhold

Små grep – stor effekt

L1000290
Saken har annonselenker som gir M2 inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.
På M2 finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere. Hvilke produkter M2 skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener M2 penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke». I tester eller produktguider er hovedregelen i M2 at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.
Del:

Angleterre Interiør i Oslo har et av landets mest eksklusive og varierte utvalg innen interiør. Interiørdesigner Kinne Sande deler sine beste tips til hvordan man kan heve et rom med små grep.


På sørsiden av Slottet, i en ærverdig bygård med store vindusflater ut mot Henrik Ibsens gate, finner du Angleterre Interiør.


Navnet og inspirasjonen til interiørbutikkens profil kommer blant annet fra et av Skandinavias mest anerkjente hoteller, Hotel d'Angleterre i København. I tillegg til at butikken har fokus på europeiske merker, illustrerer navnet tilknytning til både Storbritannia og Frankrike.


Designer og Kreativ Leder Kinne Sande forteller at de startet butikken for å være "et kontinentalt pust blant Oslos interiørbutikker".


De gir skreddersydd og tett oppfølging av kundene og tilbyr interiør fra franske, italienske og britiske merkenavn. I tillegg til merker som står for god kvalitet, forhandler de noen av verdens mest eksklusive brands som for eksempel Loro Piana. Det som er hovedfokus er å gi kundene god personlig oppfølging og å levere varer av høy kvalitet.


Sande legger ikke skjul på at det er én bestemt kundegruppe som går igjen hos Angleterre.


– Det er personer som er opptatt av kvalitet og ting som varer. De vil også ha noe som er unikt og skreddersydd til deres hjem. Vi har et tett samarbeid med våre kunder og lager produkter basert på kundens ønsker og behov. Her er kunden involvert i hele prosessen fra idé til ferdig produkt.

Angleterre Interiør har spesialisert seg på tekstiler og tapet. Møbler, lamper og interiørartikler er også å finne i den 150 kvadratmeter store butikken og showrommet i Oslo.


Prosjektene som Angleterre jobber med går fra å innrede en hel enebolig til å innrede et enkelt rom. Ofte er det også kunder som trenger hjelp til å heve inntrykket på et rom med noen enkle grep.


Sande forteller at interiørtrendene nå går i flere retninger, “alt” er lov og flere av våre kunder ønsker å eksperimentere med farger, mønstre og struktur ved hjelp av både tekstiler og tapeter. Kundene våre er svært interesserte i interiør og ønsker noe som ikke alle andre har.


– Det er inspirerende og gøy å se hvor store endringer små grep kan gjøre. For eksempel kan uventede og interessante farge- og mønsterkombinasjoner gi et rom både karakter og personlighet.


Med andre interiørartikler som tepper, pledd, puter og lamper mener Sande at man helt fint kan eksperimentere med farger og mønster. Ikke vær redd for å eksperimentere med ulike interiørartikler. Prøv deg frem og flytt gjerne rundt på ting for å danne det uttrykket du ønsker. Her kan man utforske og utfordre smaken og prøve noe helt nytt. Med store møbler, kjøkken, bad og maling og tapet, bør man være mer forsiktig og tenke nøye igjennom, sier Sande.

Angleterre Interiør

L1007566
176 A5901
176 A5898
L1000290
Gardiner
Interiør

– Riktig gardinvalg gir stor effektEt annet grep som står Sandes hjerte nær, er gardiner. Hun mener det er lite som skaper så mye endring i et rom på en forholdsvis rask måte.


– Gardiner handler om mye mer enn innredning eller å dekke for sol og innsyn. Det skaper faktisk bedre akustikk i et rom. Gardiner gjør rett og slett at rommet blir mer behagelig å være i fordi tekstilene demper lyd.


Man bør vurdere hvilket rom man er i og hva slags stemning man ønsker. På soverommet er det fornuftig å tenke på hvordan man forer gardinene, alt etter hvor mye lysinnslipp man ønsker.


I stuen og andre fellesområder hvor du gjerne vil ha godt med dagslys, er det viktig å tenke på plassering av gardinene slik at de ikke dekker for lysåpningen. Ønsker man likevel å hindre innsyn kan et semitransparent tekstil egne seg godt.


Heller ikke her mener Sande man bør holde tilbake. Et spennende mønster, farge eller interessante tekstilvalg kan gi store utslag i en bolig.


– Selv foretrekker jeg at gardinen går helt ned til gulvet om mulig. Det gir et eksklusivt preg som skaper en god silhuett og kan også få rommet til å virke større. Riktige gardinvalg er ofte det som kan gi mest effekt uten mye arbeid, sier Sande.