Oppdag en skjult gate på Skarpsno

Stue
Del:

Drøm deg bort i en sjelden eiendom i et ettertraktet og populært område på Skarpsno / Frogner. Tegnet av arkitektene Borthen & Brandtzeg.

Bygningen, og ikke minst den representative havefasaden, er et sjeldent renskåret eksempel på 1920-årenes nyklassisisme. (Arkitekt Henrik Nissen Lie d.y.). Boligen er romslig og har i tillegg en pent opparbeidet hage med gode solforhold. Bli inspirert av den gjennomførte og dramatiske stilen.

Type bolig
Lokasjon
Størrelse
Etasjer
Tomt
Byggeår
Megler
Townhouse i rekke
Magnus Barfotsgate 8, Oslo
441 kvm P-rom
2 + kjeller og loft
395 kvm (eiet)
1917
Vidar Øye Nilsen hos Sem & Johnsen
Energimerke
Prisantydning
Omkostninger
Totalpris
Formuesverdi
Komm avgifter
Eiendomsskatt
Gul D
40 000 000 kr
1 001 342 kr
41 001 342 kr
6 703 551 kr
28 539 kr per år
44 309 kr pr år
Bad2
↑ Bad
Kjøkken
↑ Kjøkken

Eiendommen har blitt omhyggelig renovert og oppgradert de siste årene, med særlig fokus på å bevare dens autentiske sjarm samtidig som moderne bekvemmeligheter er integrert. De eksklusive tapetene og den mørkbeisede eikeparketten gir en varm og innbydende atmosfære som umiddelbart får deg til å føle deg hjemme.

Loftsstue

Omgitt av vakre grøntområder og plassert i en stille og enveiskjørt sidegate, gir denne eiendommen den ideelle kombinasjonen av rolig livsstil og nærhet til alle fasiliteter man kan ønske seg i en storby.

Mastersoverom
Masterbad
Masterbad2
Stue peis
Stue
Spisestue
Spisestue 2
Kjøkken
Bad2
Loftsstue
Møt eiendomsmegleren
Vidar Oie Nilsen
Vidar Øie Nilsen
Eiendomsmegler MNEF/Partner
+47 932 83 326Er du interessert i denne boligen?
Vidar Øie Nilsen studerte ved Handelshøyskolen BI og begynte i bransjen i 2005. Nilsen selger primært eiendommer i Bærum og Oslo vest samt hytter ved sjø og fjell. Han har erfaring både med tradisjonelt bruktboligsalg og nybolig, både større og mindre prosjekter. Før Nilsen begynte i Sem & Johnsen jobbet han i Privatmegleren på Stabekk.
Kontakt megler